Klik hierboven voor de website van Human Tree.

» Klik hier om Human Tree een mailbericht te sturen.Human Tree | Meine Pit

Bij elke vraag is de boom belangrijk

Wij zijn voortdurend aan het veranderen. Gisteren waren we anders dan vandaag en vandaag zijn we weer anders dan morgen. Maar sommige dingen blijven gelijk. Zo doen we de dingen in ons leven altijd samen met anderen. Ook al zijn we nog zulke grote individualisten. Toch veranderen mensen niet graag. Een kwestie van instinctief zelfbehoud.

Toch weet Meine Pit hoe hij het zelfveranderend vermogen van mensen kan aanspreken. Door de manier waarop hij dat doet, worden reorganisaties creatieve processen waardoor alle deelnemers zich kunnen ontplooien. De kracht van Meine zit in het begeleiden van organisaties bij veranderingsprocessen. Volgens hem hangen die veranderingen altijd samen met de persoonlijke ontwikkeling. Die invalshoek is de sleutel tot zijn succes.

Meine functioneert bij voorkeur als de 'derde man'. De bemiddelaar, verzoener, aanscherper en stimulator. 'Ik gebruik graag de metafoor van de boom. Alles is een boom: het leven, de wortels, de bladeren. Een boom schenkt rust, kracht en overzicht'.

Contactgegevens en InformatieHuman Tree
Meine Pit
Haverdreef 49
7006 LH  Doetinchem

M: 06 - 5586 7206 
E: info@humantree.nl 
I: www.humantree.nl 
KvK: 0915 8889 

Profiel
geven van trainingen en workshops
training en coachen van groepen
begeleiding van veranderprocessen

Curriculum Vitae / Linkedin
Klik hier voor een beknopt C.V.
Klik hier voor mijn linked in-pagina Linkedin

ga naar www.i-quip.nl
© 1999 -