Klik hierboven voor de website van
NetKantoorWerk Büchner.

» Klik hier om NetKantoorWerk Büchner een mailbericht te sturen.NetKantoorWerk Büchner | Ton Büchner

Doelmatig en doeltreffend

Aanvraag voor een bouwvergunning spoorloos? Geen idee meer waar die oude offerte is gebleven? Was er de vorige keer trouwens niet iets fout gegaan met die opdracht? Allemaal vragen waarop binnen een paar seconden antwoord kan worden geven mits er een professioneel geordend archief is.

Archief in orde
Informatie is immers kennis en informatievoorziening kan niet zonder een goed archief. Dus is een goed geordend archief de ruggengraat van iedere organisatie. Niet alle archieven zijn helemaal bij. Maar een half archief is net zo erg als géén archief. Vaak weet men dan niet waar men het zoeken moet.
NetKantoorWerk maakt elk archief weer helemaal op orde. Een frisse start die niet veel tijd hoeft te kosten. Het hele archief weer ingericht volgens de nieuwste eisen en regels. Zo overzichtelijk dat het eenvoudig kan worden geraadpleegd en dat het daarna niet meer moeilijk is om het goed bij te houden.

Archief actueel
Elk archief staat of valt bij de manier waarop het wordt bijgehouden.
Met een onderhoudsabonnement kan elke organisatie blijvend beschikken over een actueel archief. Om achterstanden te voorkomen, biedt NetKantoorWerk Büchner ook tijdelijke ondersteuning in geval van ziekte of vacatures.

Archief bij de tijd
Archieven worden steeds vaker gedigitaliseerd. Daar komt meer bij kijken dan het installeren van een software-programma. Is het bijvoorbeeld wel verstandig om alle archiefgegevens digitaal op te slaan? En kunnen deze documenten over tien of twintig jaar dan nog wel worden gelezen? Welke juridische eisen doen zich voor bij het digitaliseren van gegevens? Deze en andere vragen dienen eerst te worden beantwoord alvorens dergelijke ingrijpende veranderingen worden gestart. NetKantoorWerk Büchner ondersteunt u bij dit digitaliseringstraject.

Contactgegevens en InformatieNetKantoorWerk Büchner
Ton Büchner
Het Rabelink 25
7084 CE  Breedenbroek

T: 0315 - 654 842 
M: 06 - 2309 4282 
E: info@netkantoorwerk.nl 
I: www.netkantoorwerk.nl 
KvK: 0910 9711 

Profiel
zelfstandig interimmanager
Documentaire informatieverzorger

Curriculum Vitae / Linkedin
Klik hier voor een beknopt C.V.
Klik hier voor mijn linked in-pagina Linkedin

ga naar www.i-quip.nl
© 1999 -